-
Powitanie lamką szampana
-
Obiadokolacja:
-
Kremowa zupa z suszonymi pomidorami i bazylią
-
Zapiekana pierś z kurczaka z mozarellą, bakłażanem i cukinią podana z sosem serowym, bukietem warzyw, sałatką z winegretem i pieczonymi ziemniakami
-
Tort okolicznościowy
Bufet słodki:
- Wybór ciast i deserów (2 porcje na osobę) (m.in. Szarlotka, Ciasta owocowe, Sernik, Ciasto jogurtowe, Panna Cotta z sosem owocowym, Creme Caramel z sosem czekoladowym, Mus z gorzkiej czekolady, Pucharek tiramisu, Mus owocowy na galaretce, Słodkie ptysie z kremem i inne słodkości)
Zimne przekąski:
- Kurczak faszerowany w trzech smakach
- Sałatka a’la Cesar
- Kieszonki schabowe z musem chrzanowym i mandarynką
- Sałatka Broccoli z szynką
- Śledzik Łysego i Koreczki śledziowe
Gorące dania:
- Zupa Minestrone
- Schab duszony z leśnymi grzybami i gratin ziemniaczaną
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Kawa, herbata, cukier, mleczko, cytryna
- Woda mineralna z cytryną, napoje
- Pieczywo, masło
Stół szwedzki:
- Specjały Stołu wiejskiego, Owoce morza (krewetki, kalmary, małże), Tymbaliki drobiowe i warzywne, Polędwiczka z kurkami, Zawijaniec boczkowy, Roladki z indyka, Sałatka Neapolitańska