• Powitanie lamką szampana

  • Obiadokolacja:

    • Kremowa zupa z suszonymi pomidorami i bazylią

    • Zapiekana pierś z kurczaka z mozarellą, bakłażanem i cukinią podana z sosem serowym, bukietem warzyw, sałatką z winegretem i pieczonymi ziemniakami

 

Tort okolicznościowy

 

Bufet słodki:

  • Wybór ciast i deserów (2 porcje na osobę) (m.in. Szarlotka, Ciasta owocowe, Sernik, Ciasto jogurtowe, Panna Cotta z sosem owocowym, Creme Caramel z sosem czekoladowym, Mus z gorzkiej czekolady, Pucharek tiramisu, Mus owocowy na galaretce, Słodkie ptysie z kremem  i inne słodkości)

 

Zimne przekąski:

  • Kurczak faszerowany w trzech smakach
  • Sałatka a’la Cesar
  • Kieszonki schabowe z musem chrzanowym i mandarynką
  • Sałatka Broccoli z szynką
  • Śledzik Łysego i Koreczki śledziowe

 

Gorące dania:

  • Zupa Minestrone
  • Schab duszony z leśnymi grzybami i gratin ziemniaczaną
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Kawa, herbata, cukier, mleczko, cytryna
  • Woda mineralna z cytryną, napoje
  • Pieczywo, masło

 

Stół szwedzki:

  • Specjały Stołu wiejskiego, Owoce morza (krewetki, kalmary, małże), Tymbaliki drobiowe i warzywne, Polędwiczka z kurkami, Zawijaniec boczkowy, Roladki z indyka, Sałatka Neapolitańska
d  dziennik
p  poczta
f  fanpage